za 23 dec

16.00 - 18.00 uur

blauw van de kou

kerstsamenzang

Kom, zing mee!
Kerstsamenzang o.l.v. pianist Guus Westdorp

Gratis toegang

Voor iedere bezoeker gratis warme chocolademelk!

Met dank aan Albert Heijn Den Dolder

Kerstmis vieren is elkaar opzoeken, kaarsjes aan, warme chocolademelk en samen zingen! Dat is wat kerst zo speciaal maakt. Want samen zingen verbindt en maakt je blij. Dus houd je van zingen? Zing dan mee!

Kom zaterdag 23 december om 16.00 uur naar de Willem Arntsz Hoeve en zing uit volle borst mee met bekende Nederlandse kerstliedjes als: Nu zijt wellekome, Er is een roos ontsprongen, O Denneboom, De herdertjes lagen bij nachte, Gloria in Excelsis Deo, Komt allen tezamen en natuurlijk Stille nacht. En natuurlijk ook met bekende Engelse carols: Jingle bells, Have yourself a merry little Christmas, Mary’s little Boy Child, I’m dreaming of a white Christmas, We wish you a merry Christmas en nog veel meer!

Samen met pianist Guus Westdorp maken we er een onvergetelijke middag van.

Guus Westdorp vestigde zijn naam in binnen- en buitenland na optredens in de jaren 90 met zangers als Liesbeth List, Olivia Stevens en cabaretier Toon Hermans. Voor Ruth Jacott en Paul de Leeuw schreef hij het hitnummer Blijf bij mij. Zelf treedt hij ook nog altijd op met eigen liedjes en programma’s waarin hij bekende nummers van anderen ten gehore brengt.

Daarnaast is Guus ook initiatiefnemer van Het Blauwe Podium. Begonnen als een buitenpodium in de binnenstad van Delft, reist het inmiddels door het land en deed het twee keer eerder Den Dolder aan. Het idee is eenvoudig: een piano, een Delfts blauw podium en zingen maar! Want door samen te musiceren brengen we ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten en kleurt de wereld mooier.

Toeven op de Hoeve cultuurhuis
Vijverhof 43, Den Dolder

Vervoerservice
Bent u al wat ouder en/of slecht ter been, maar wilt u wel graag komen zingen? Laat het ons weten! Speciaal voor u organiseren we binnen Den Dolder een ophaal- en thuisbreng service.

service@toevenopdehoeve.nl / 06 212 88 306


Vertel het iemand anders ...