over toeven op de hoeve

foto: Mel Boas / boasphoto.nl

Toeven op de Hoeve is een initiatief van Wilgehof Sodaar.
0621288306 / info@wilgehofsodaar.nl / wilgehofsodaar.nl
kvk 70444099

Toeven op de Hoeve heeft als doel alle openbare evenementen, bezigheden en/of nieuwtjes rond de Willem Arntsz Hoeve te verzamelen en centraal te publiceren. Op deze manier laten we zien dat de hoeve een plek is waar mooie dingen ontstaan en gebeuren. Een plek waar de inclusieve samenleving op een creatieve manier vorm krijgt. Niet voor niets hanteren we de slogan het is goed toeven op de hoeve!

Aanmelden evenement
Jouw evenement ook op deze site? Stuur het aanmeldformulier in met een korte tekst over het evenement, de datum en plaats. Vergeet ook niet een foto mee te sturen. Voorwaarde is wel dat het evenement op de Willem Arntsz Hoeve plaatsvindt of een duidelijke link met de Willem Arntsz Hoeve heeft én voor publiek toegankelijk is.

Toegang
Vrijwel alle evenementen zijn gratis toegankelijk. Voor sommige evenementen wordt een toegangsprijs en/of vrijwillige bijdrage gevraagd. Voor evenementen waar een toegangsprijs gevraagd wordt staat dit ook duidelijk vermeld bij de aankondiging van het evenement.

In geval van een toegangsprijs bij evenementen die worden georganiseerd door Toeven op de Hoeve en/of Wilgehof+Sodaar, zijn de volgende Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.

Verantwoordelijkheid
Alle evenementen die niet door Toeven op de Hoeve en/of Wilgehof+Sodaar worden georganiseerd maar wel op deze website staan vermeld, vallen onder de verantwoordelijkheid van de organisator/organisatie die het evenement heeft aangebracht voor plaatsing op toevenopdehoeve.nl.

Toeven op de Hoeve en/of Wilgehof+Sodaar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de aankondiging, de inhoud en/of de uitvoering van op de website gepubliceerde evenementen, met uitzondering van die door hen zelf worden georganiseerd.