Helpende handen gezocht

Vele handen maken licht werk en als vrijwilliger van Toeven op de Hoeve is je voornaamste taak mensen blij maken. Voor alle vrijwilligers verzorgen we eenmaal per jaar een vrijwilligersbijeenkomst, zodat jullie zonder dat je aan het werk hoeft ook tijd hebben om elkaar te leren kennen. Hoe groter onze ploeg mensen is, hoe meer we er voor elkaar kunnen zijn.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Vrijwilligers vervoerservice

De Hoeve is niet met het OV bereikbaar en niet iedereen beschikt over een auto. Omdat bij ons iedereen meetelt, bieden we voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn een vervoersservice aan. We halen onze gasten op en brengen ze na afloop van een activiteit weer thuis. Beschik jij over een auto en rijbewijs B? Dan zoeken we jou!

Vrijwilligers flyers lopen

Zet je graag die 10.000 stappen per dag en wil je het aangename combineren met iets nuttigs? Voor elke activiteit worden flyers gemaakt die in Den Dolder huis aan huis verspreid worden. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe sneller dat voor elkaar is. En hoe korter de rondjes worden. We zoeken bij voorkeur een route die bij jou in de buurt is en werken samen met andere organisaties in Den Dolder, zodat we ook op die manier verbinding zoeken. Soms zul je dus niet alleen flyers van Toeven op de Hoeve, maar ook van andere activiteiten verspreiden. Zet vandaag die eerste stap en meld je aan!

Publieksbegeleiders

Voordat we onze gasten een topmiddag- of avond kunnen bezorgen moet er veel gebeuren. Er moeten stoelen worden klaargezet, er moet een tafel worden ingericht waar koffie en thee geschonken wordt en na afloop moeten we ook weer opruimen. Maar iedereen weet dat wanneer je hartelijk wordt verwelkomd en het begin van je uitje goed geregeld is, je middag of avond al niet meer stuk kan.

Onze publieksbegeleiders zijn onze oren en ogen in de zaal: je wijst mensen waar de garderobe en toiletten zijn. Beantwoordt vragen of weet wie die kan beantwoorden. Jouw inzet helpt om van elke activiteit een feestje te maken. Snap jij dat als geen ander en houd je wel van je handen uit de mouwen steken? Meld je dan nu aan!

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...