zondag

07 mei 2023

15.00 – 17.00 uur

 

Het Blauwe Podium

open mic voor solozangers

Het Blauwe Podium komt naar Den Dolder!
Heb jij altijd al het podium voor jezelf willen hebben en willen zingen met een professionele pianist? Dan heb je nu de kans! Pianist Guus Westdorp – die samenwerkte met onder anderen Liesbeth List en Toon Hermans – begeleidt je terwijl jij de sterren van de hemel zingt tijdens deze ‘open mic’. Of je nu beginnend of gevorderd amateurzanger bent, jong of oud, van jazz, luisterliedjes of klassiek houdt: op 7 mei is Het Blauwe Podium van jou.

In zijn woonplaats Delft organiseert Guus Westdorp al jaren met succes Het Blauwe Podium dat de hele zomer op verrassende locaties te vinden is. Het idee is simpel: een piano, een podium en zingen maar. Want door samen te musiceren brengen we meer ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten en kleurt de wereld mooier. Dus laat je horen! Aanmelden kan tot en met zondag 30 april door het formulier op deze pagina in te vullen en te versturen. Daarop kun je aangeven welke liedjes (maximaal 2) je wilt zingen. Guus neemt daarna contact met je op om de details door te spreken. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 14 deelnemers.

Publiek gezocht
Zingen is leuk. Luisteren ook! Dus als je zelf niet wilt zingen, maar wel geniet van mooie muziek, ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De toegang is gratis, maar een vrijwillige gift is altijd welkom. Daarmee kunnen we in de toekomst samen blijven musiceren. Doneren kan voor of na afloop van de open mic door middel van een Tikkie of een betaling via iDeal.

Guus Westdorp: ‘Na een droom over een blauwe postzegel, die ik buiten vond, zag ik al snel de betekenis: blauw is mijn lievelingskleur, de kleur van de creativiteit en ook van de stad Delft. ‘Het Blauwe Podium’ werd een Delfts blauwe tegel, waarop wijsheden tot leven gewekt worden. Gewoon door mensen, gewoon door ons.’


Meld je nu aan!
Deelnemen aan Het Blauwe Podium is gratis. Aanmelden kan tot en met zondag 30 april door onderstaand formulier in te vullen. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Geef aan welke liedjes je graag wilt zingen. Je kunt maximaal 2 titels doorgeven. Het genre is aan jou: van klassiek tot modern, van jazz tot pop, alles is mogelijk.

Er is geen repetitie vooraf. Jij kent je partij, Guus de begeleiding. Samen zetten jullie iets moois neer. Want het plezier in samen musiceren staat voorop.

Onder de Julianaboom
Bij mooi weer: tussen het Hoofdgebouw en de Gehoorzaal, Vijverhof, Den Dolder


Vertel het iemand anders ...Mede mogelijk gemaakt door