zondag 10 september 2023

12.00 - 14.00 uur

Het Blauwe Podium

open mic

Tijdens de Open Monumentendag strijkt pianist Guus Westdorp op zondag 10 september tussen 12.00 en 14.00 uur neer voor het Hoofdgebouw.

Guus is geen onbekende in de theaterwereld. Hij werkte samen met onder andere Liesbeth List, Toon Hermans en Mathilde Santing. Maar hij is ook de bedenker van het Blauwe Podium: een plek waar iedereen die plezier beleeft aan zingen de sterren van de hemel zingt. Of ze nu beginnend of gevorderd amateurzanger zijn, jong of oud, van jazz, luisterliedjes of klassiek houden: het Blauwe Podium is voor iedereen! En ook het publiek kan meedoen. Dus kun je zingen? Zing dan met Guus!

Het Blauwe Podium komt weer naar Den Dolder!
Het idee is simpel: een piano, een podium en zingen maar. Want door samen te musiceren brengen we meer ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten en kleurt de wereld mooier. Dus laat je horen! Aanmelden kan tot en met zondag 3 september door het formulier op deze pagina in te vullen en te versturen. Daarop kun je aangeven welke liedjes (maximaal 2) je wilt zingen. Guus neemt daarna contact met je op om de details door te spreken. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 14 deelnemers.

Publiek gezocht
Zingen is leuk. Luisteren ook! Dus als je zelf niet wilt zingen, maar wel geniet van mooie muziek, ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De toegang is gratis, maar een vrijwillige gift is altijd welkom. Daarmee kunnen we in de toekomst samen blijven musiceren. Doneren kan voor of na afloop van de open mic door middel van een Tikkie of een betaling via iDeal.

In zijn woonplaats Delft organiseert Guus Westdorp al jaren met succes Het Blauwe Podium dat de hele zomer op verrassende locaties te vinden is.

Guus: ‘Na een droom over een blauwe postzegel, die ik buiten vond, zag ik al snel de betekenis: blauw is mijn lievelingskleur, de kleur van de creativiteit en ook van de stad Delft. ‘Het Blauwe Podium’ werd een Delfts blauwe tegel, waarop wijsheden tot leven gewekt worden. Gewoon door mensen, gewoon door ons.’

www.nederlandstudios.nl


Meld je nu aan!
Deelnemen aan Het Blauwe Podium is gratis.

Aanmelden kan tot en met donderdag 7 september door onderstaand formulier in te vullen. Guus neemt daarna contact met je op om de details door te spreken.

Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Geef aan welke liedjes je graag wilt zingen. Je kunt maximaal 2 titels doorgeven. Het genre is aan jou: van klassiek tot modern, van jazz tot pop, alles is mogelijk. Let op! Het Blauwe Podium is voor individuele amateurzangers, niet voor koren.

Er is geen repetitie vooraf. Jij kent je partij, Guus kent de begeleiding. Samen zetten jullie iets moois neer. Want het plezier in samen musiceren staat voorop.
Lukt het aanmelden niet of heb je nog vragen? Stuur dan een mail, we helpen je graag verder!


Locatie:
Bij mooi weer: voor het Hoofdgebouw, Vijverhof, Den Dolder


Vertel het iemand anders ...