zondag

16 april 2023

14.30 – 15.15 uur

 

bi-ba-bosbeesten

poppentheater 4+ 

© Kamiel van der Laan_Winkeltheater

Ina Geisler, poppenspeler en theatermaker
Albert-Jan Haan, muziek en geluid
Rebekka Rozendaal, regie

Wanneer je in het bos wandelt kun je als je goed kijkt een heleboel kleine beesten ontdekken: mieren bijvoorbeeld, of eekhoorns. Ze wonen ook in het Pleinesbos en het Willem Arntszbos en kruipen snel weg onder de grond of schieten soms vlak voor je neus zo hup een boom in. En als je tijdens het buitenspelen wel eens een steen hebt omgedraaid, dan heb je vast gezien dat daar een grote familie pissebedden woont. Petra Pissebed is er zo één, net als naaktslak Nelly die bij haar in de buurt woont.

Maar er schuilt gevaar in dat grote bos, want pas op: het is een hardloopbos! En als Petra, Nelly en hun vrienden niet uitkijken worden ze zomaar platgetrapt. Want al die hardlopers zijn snel, maar ze struikelen ook wel eens. Dat overkomt Angela en ze kan niet meer verder nadat ze is gevallen. Zouden de bosbeesten haar komen helpen? Je ziet het in Bi-ba-bosbeesten, een interactieve familievoorstelling over snel, sneller, snelst totdat je struikelt waarin Petra, Nelly en hun vrienden ontmoet. Want al die kleine beestjes willen zeker niet dat iemand zomaar op hun hoofd of hun huisje gaat staan.

Download de kleurplaat:
Aldo kleurplaat bi ba bosbeesten

© Kamiel van der Laan_Winkeltheater

Ina Geisler maakte van haar passie – theater maken met poppen – haar beroep en begon in 1993 met Aldo Poppentheater. Twaalf jaar lang was ze de handen van de Mol Moffel bij het programma Koekeloere voor SchoolTV van NPOZapp. Haar voorstellingen waren al door het hele land te zien, onder andere tijdens Koningsfeesten in diverse steden, het Sprookjesfestival in Arnhem, de Boswerf en Kinderboerderij de Brink in Zeist. In december 2022 won Ina met Kunstkaravaan de Bonte Boel de Zeister Vrijwilligersprijs in de categorie Cultuur.Let op!
Door omstandigheden is deze voorstelling verplaatst naar het Bezinningshuis in het Bedrijfsgebouw. Dit in tegenstelling tot het eerder genoemde Hoofdgebouw.

Het bedijfsgebouw vind je achter het Hoofdgebouw en de Gehoorzaal (± 100 meter verder). Parkeren is mogelijk voor het Bedrijfsgebouw.


Vertel het iemand anders ...Mede mogelijk gemaakt door