Samen is leuker en beter!

Waarschijnlijk weet je dat wanneer je iets leuks doet je geluksstofjes aanmaakt. Leuke dingen doen is dus goed voor je gezondheid! En wie wil nou niet lekker in zijn vel zitten? Genieten van kunst en cultuur kan je daarbij helpen.

Wanneer je een expositie bezoekt, een concert of theatervoorstelling bijwoont, zelf muziek maakt of een creatieve workshop volgt krijg je energie. Je zelfvertrouwen groeit, omdat je nieuwe vaardigheden leert, je ontwikkelt je creativiteit en dat geeft voldoening. Wanneer je dat samen doet ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen en leer je van en over elkaar. Niet alleen je eigen leven wordt er dus rijker van, maar ook dat van anderen. Zo werken we ook aan het verminderen van eenzaamheid en een wereld waarin iedereen telt.

Iedereen doet mee

Dat is ook waarom Toeven op de Hoeve het belangrijk vindt dat iedereen mee kan doen en de activiteiten in het Cultuurhuis kan bezoeken. Want wie je ook bent, waar je wieg ook stond en hoe dik je portemonnee is, jij doet ertoe. Plezier beleven aan kunst en cultuur is niet alleen voor wie het zich kan veroorloven of ermee opgroeide.

Toegangsprijzen

Daarom rekent het Cultuurhuis geen vaste toegangsprijzen, maar vragen we iedere bezoeker om een vrijwillige donatie per stoel. Zo kun je geven wat je missen kunt. Dat is wel zo eerlijk. Door naar draagkracht bij te dragen zorgen we voor elkaar. Want samen is het leuker. En dat maakt het beter.

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...