Open Monumentendagen 2023

De Open Monumentendagen op zaterdag 9 en zondag 10 september waren één groot feest! Ook bij het Directiegebouw aan het begin van de historische middenas stonden de deuren open.

De Open Monumentendagen op zaterdag 9 en zondag 10 september waren één groot feest! Ook bij het Directiegebouw aan het begin van de historische middenas stonden de deuren open. Filmhuis Den Dollywood rolde zelfs de rode loper uit voor iedereen die hen en het atelier van kunstenaarsechtpaar Koen en Dees Wilgehof-Sodaar wilde bezoeken. Ruim 250 mensen wisten de weg naar het Directiegebouw te vinden. Onder hen een groot aantal dat er gewerkt heeft en die met een vleugje nostalgie leuke weetjes deelden.

 

Het Blauwe Podium

De zondag werd een muzikaal feestje, want wat hadden ze een lef! Tien amateurzangers, van jong tot niet meer zo jong, zongen met hart en ziel liedjes over vroeger, over liefde en alles wat een mens maar mee kan maken. Van musicalhits en cabaretsongs tot oude bekende als ‘Het dorp’. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en een praatje tussendoor begeleidde pianist Guus Westdorp iedereen die op het Blauwe Podium stond. En hoe warm het ook werd, het maakte iedereen blij. Want zelfs ruim na vieren, toen de deuren alweer dicht waren, kwamen enkele bezoekers nog terug om toch nog even te vertellen hoe enorm ze hadden genoten: van de muziek, het samen luisteren en de gezelligheid.

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...