Open Monumentendag op de hoeve

Wat was het druk afgelopen weekend op de WA Hoeve tijdens Open Monumentendag!

Wat was het druk afgelopen weekend op de WA Hoeve tijdens Open Monumentendag!

Ouders met kinderen onderweg met de speurtocht in de hand, 60-ers aan de wandel door de straten, vele geïnteresseerden bij de rondleidingen, groepjes kinderen aan de vele tafels met activiteiten, gesprekken ontstonden, er werd gelachen, pannenkoeken gegeten, met aarde gesjouwd en kunst en cultuur aanschouwt.

Er waren veel activiteiten, vooral voor kinderen. Aan de lopende band werden geluksstenen versierd, zaadbommen gekneed, duivenmasker gemaakt en lego-figuren opgetuigd. Zo leuk om onze kleinste inwoners met een glimlach aan het werk te zien!

De kunstenaars van P’Arts hadden hun mooiste werken tentoongesteld in de Gehoorzaal. Den Doldenaren konden monumentale bouwwerken maken bij Bouwsels en het werk van Marc Brussee bekijken, het schilderen met Hans Doortmont maakte van alle kinderen een kunstenaar en de zwaardvechters van Zwaard & Boog werden door grote getalen mensen bewonderd. De muziek van de band Kobadji Djembe swingde de pan uit!

Heel wat inwoners hadden zich ingezet om dit evenement tot stand te laten komen. Uren tijd besteed aan de voorbereiding en het aanwezig zijn, aandacht besteed aan iedere bezoeker en bijgedragen aan de verbinding in ons dorp. Wat zijn we rijk met deze mooie mensen.
Het was goed toeven op de Hoeve!

Door: DenDolder.nl
Fotografie: Arjan van Bergenhenegouwen / Kokkie Pauw

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...