Gluren

In het Toeven op de Hoeve Cultuurhuis zitten we niet alleen. Kunstenaarsechtpaar Dees en Koen Wilgehof-Sodaar, fotograaf Mel Boas én pianist Guus Westdorp proberen het Cultuurhuis uit te laten groeien tot een plek waar mooie dingen kunnen ontstaan.

Elkaar kunnen ontmoeten en even de dagelijkse dingen laten voor wat die zijn, creëert ruimte waar verbinding kan ontstaan. Dát is het idee achter het Toeven op de Hoeve Cultuurhuis. Die verbinding proberen we te laten ontstaan door samen te genieten van muziek, theater, beeldende kunst én elkaars verhalen. 

gluren bij de buren
© Mel Boas

Een van de eerste evenementen in het nieuwe jaar om elkaar te kunnen ontmoeten en verhalen uit te wisselen, bleek het landelijke evenement Gluren bij de buren. Francine en Mel Boas namen het initiatief om dit evenement binnen de muren van het Cultuurhuis te halen. 

Op zondag 4 februari was de zaal tot de laatste stoel gevuld met publiek dat van de gelegenheid gebruik maakte te gluren achter de muren van het Cultuurhuis. 

© Mel Boas

Binnen die muren zong het Zeister Pop- en Rockkoor met veel enthousiasme hun repertoire. Maar liefst drie keer verzorgden zij die middag een optreden. Na een druk bezochte dag, sloten we Gluren bij de buren z(w)ingend af. Dank voor iedereen die aanwezig was. Jullie waren geweldig publiek!

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...