Herfstdag in Carré

Het werd een drukbezochte dag op zondag 27 september. Van 12.00 tot 16.00 uur konden voorbijgangers genieten van kunst, livemuziek en elkaar ontmoeten tijdens de Herfstdag in het Carré gebouw. Een gezellige open dag, waar iedereen welkom was.

‘We hebben mooi weer besteld’, zeiden de organisatoren van de Herfstdag. En dat mooie weer werd ook geleverd. ‘De laatste zondag van elke maand is er sowieso veel te beleven op de Hoeve’, gingen zij verder. 

Drie kunstenaars toonden hun werk: het was de laatste mogelijkheid om de micro-expositie “Tussenruimten” van Trudie van Haaster te bezoeken. In het Carré Atelier kon je het werk van Koen en Dees Wilgehof-Sodaar bekijken en beeldhouwer Joke L.C. van Beetem toonde haar beelden buiten.

Verder vertelde Odile Oort het publiek alles over de werking van edelstenen en klankschalen. De Historische Vereniging informeerde over de geschiedenis van Den Dolder en Sabine Bataille vertelde over haar praktijk voor persoonlijke ontwikkeling. En er was livemuziek, afwisselend kon het publiek  luisteren naar accordeon- of pianomuziek. Maar ook werd het publiek uitgenodigd zelf een kunstwerk te maken.

Al met al een geslaagde dag die volgens de organisatoren voor herhaling vatbaar is.

 

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vertel het iemand anders ...