Open Monumentendag

zondag 15 sept. 2024 / 11.00 - 16.00 uur /
Cultuur en geschiedenis, een goede combinatie. Leer over het verleden van het Cultuurhuis tijdens de Open Monumentendag 2024!

Ooit was het Toeven op de Hoeve Cultuurhuis dé plek waar de zusters rustig konden zitten, eten, een kopje thee konden nuttigen én konden praten met elkaar. 

Een plek van samenkomst tussen gelijken. Een plek waar rust en ruimte kon terugkeren gedurende de drukke werkzaamheden van de dag. 

Nu is het een plek van samenkomst voor iedereen! Jong of minder jong, vermogend of minder draagkrachtig. Waar je wieg ook stond of welke achtergrond je ook hebt, iedereen is welkom in het Cultuurhuis. 

Bezoek de voormalige zusterconversatie van de Willem Arntsz Hoeve. Voel de geschiedenis en leer voor de toekomst. Dat is de rijkdom van de Open Monumentendag 2024!

iedereen doet mee!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en de activiteiten in het Cultuurhuis kan bezoeken. Daarom hanteren wij geen toegangsprijzen. Maar doneren mag altijd! 

Donaties aan het Toeven op de Hoeve Cultuurhuis worden gebruikt om de kosten te dekken die wij maken voor bijvoorbeeld publiciteit of een gratis kopje koffie of thee. En omdat we je graag mooie programma’s willen blijven aanbieden natuurlijk!

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.