Blauw van de Kou

zondag 22 december 2024 / 15.00 - 17.00 uur /
Zing mee met Nederlandse kerstliedjes als: Nu zijt wellekome, Er is een roos ontsprongen, O Denneboom, De herdertjes lagen bij nachte, Komt allen tezamen en natuurlijk Stille nacht. En natuurlijk ook met de bekende Engelse carols: Jingle bells, Have yourself a merry little Christmas, We wish you a merry Christmas en nog veel meer!

kom, zing mee!

Kerstmis vieren is elkaar opzoeken, kaarsjes aan, warme chocolademelk en samen zingen! Dat is wat kerst zo speciaal maakt. Want samen zingen verbindt maakt je blij. Dus houd je van zingen? Zing dan mee!

Samen met pianist Guus Westdorp maken we er een onvergetelijke middag van

Guus Westdorp vestigde zijn naam in binnen- en buitenland na optredens in de jaren 90 met zangers als Liesbeth List, Olivia Stevens en cabaretier Toon Hermans. Voor Ruth Jacott en Paul de Leeuw schreef hij het hitnummer Blijf bij mij. Zelf treedt hij ook nog altijd op met eigen liedjes en programma’s waarin hij bekende nummers van anderen ten gehore brengt.

Daarnaast is Guus ook initiatiefnemer van Het Blauwe Podium. Begonnen als een buitenpodium in de binnenstad van Delft, reist het inmiddels door het land en deed het eerder Den Dolder aan. Het idee is eenvoudig: een piano, een Delfts blauw podium en zingen maar! Want door samen te musiceren brengen we ‘vriendelijke schoonheid’ naar buiten en kleurt de wereld mooier.

reserveren

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en de activiteiten in het Cultuurhuis kan bezoeken. Want wie je bent, waar je wieg stond of hoe dik je portemonnee ook is, jij doet ertoe. Plezier beleven aan kunst en cultuur is niet alleen voor wie het zich kan veroorloven of ermee opgroeide.

Daarom rekent het Cultuurhuis geen vaste toegangsprijzen, maar vragen we iedere bezoeker om een vrijwillige donatie per stoel. Zo kun je geven wat je missen kunt. Dat is wel zo eerlijk. Door naar draagkracht bij te dragen zorgen we voor elkaar. Lees meer over ons idee hierachter.

Reserveer een zitplaats, zodat wij een stoel voor je klaar kunnen zetten!

Reserveer ook als je niet kunt doneren. Er wordt niets in rekening gebracht, maar we weten dan  dat we een stoel voor je klaar kunnen zetten.

weten wat er speelt?

meld je aan voor de nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.