zondag

18 december

12.00 – 13.00 uur

 

Petit Noël – een intiem kerstconcert

kerstconcert voor 6 – 99+ jaar

De donkere dagen voor kerst breken weer aan. Dat betekent kaarsjes aan en lekker luisteren naar de mooiste muziek waarmee je echt in de stemming komt. Want als muziek iets kan doen is het je op een verrassende manier met nieuwe oren laten luisteren naar een verhaal dat al zo oud is als de mensheid. Veel componisten en schrijvers lieten zich erdoor inspireren en dat hoor je tijdens het intieme kerstconcert Petit Noël: wiegeliedjes, feestmuziek en soms een vleugje nostalgie. Hoorde je daar niet …?

Harpiste Judith Jamin en fluitiste Francien Post vormen al sinds hun studietijd een vast duo dat muziek van barok tot modern ten gehore brengt.

Ook sopraan Henriette Feith heeft een voorliefde voor kamermuziek. Met optredens op podia in het hele land hebben ze alle drie inmiddels hun naam gevestigd.

Als trio brengen ze muziek uit de hele wereld en van alle tijden die ze met flair vertolken. En zijn je oren nog niet zo gewend aan klassieke muziek? Judith, Francien en Henriette vertellen je tijdens het concert meer over de muziek en de componisten, en nemen je zo mee in een eeuwenoud en eigentijds kerstverhaal.

Foto: Cara Louwman

Gezamenlijk vormen Jamin, Feith en Post een ensemble dat, stevig verankerd in de klassieke traditie, muziek uit de hele wereld en van alle tijden stijlbewust en met flair vertolkt. Naast concerten delen zij tevens de gedrevenheid voor het lesgeven; ook in hun lespraktijken komt de kamermuziek, het samenspel, ruim aan bod.
In hun programma’s leiden de trioleden de muziek graag in zodat zowel de geoefende als de minder ingewijde luisteraar zich bij de muziek betrokken weet.


Kaartverkoop 

  • kies eerst een ticketsoort (optie)
  • geef dan het gewenste aantal in
  • klik vervolgens op ‘bestellen’
  • Tot 6 jaar: gratis 
  • 6 – 16 jaar: € 2,50
  • 16 – 25 jaar: € 7,50 
  • 25 jaar en ouder: € 15,- 

Na het concert is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van warme chocomelk, koffie, thee en wat lekkers.


Gehoorzaal
Willem Arntsz Hoeve, Vijverhof 41, Den Dolder

Kom je op de fiets?
Deze kun je voor de Gehoorzaal kwijt.

Kom je met de auto?
Gratis parkeren 50 meter voorbij de Gehoorzaal op het parkeerterrein links voor het Bedrijfsgebouw.

Heb je vragen?
Mail naar service@toevenopdehoeve.nl


Vertel het iemand anders ...Mede mogelijk gemaakt door