Expositie Zomerkunst met gastexposant Henk bij de Weg

Na de zeer succesvolle zomerexposities van vorige jaren exposeren 10 kunstenaars van P’Arts weer tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Welkom iedere zaterdag en zondag van 12-17 uur. Er is ieder weekend een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s en keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen!

De 10 vaste exposanten van P’Arts zijn: Marga Damman, Reint Derksen, Hans Doortmont, Ada de Groot, Elzelien Jansen, Peter de Keijzer, Eric Lugtigheid, Liz van Munster, Clarissa Vis en Annemarie Voets, zie https://www.stichtingparts.nl/kunstenaars/

De gastexposanten zijn: Boudewijn Korsmit (16 en 17 juli), Daan Corstjens (23 en 24 juli), Siona Snel (30 en 31 juli), Henk bij de Weg (6 en 7 augustus), Rina Van Kilsdonk (13 en 14 augustus) en Marianne de Boer (20 en 21 augustus).

Gastexposant 6 en 7 augustus: Henk bij de Weg
Henk bij de Weg (1950) is filosoof en fotograaf en woont in Den Dolder.

Als filosoof heeft hij diverse boeken en een reeks van artikelen gepubliceerd en hij schrijft ook wekelijks een filosofische blog.

Als fotograaf is Henk bij de Weg autodidact, maar hij fotografeert al sinds zijn kinderjaren. Oorspronkelijk waren zijn thema’s vooral landschappen en natuur, maar de laatste jaren vooral ook sociale onderwerpen met een sociologisch/filosofisch karakter. Een bijzonder fotoproject is het fotograferen van plaatsen en monumenten die verband houden met de Eerste Wereldoorlog. Verder is zijn specialiteit fotograferen met een pinhole camera, een camera zonder lens. Dergelijke foto’s zijn vaag, de kleuren lijken vaak vervreemd en de foto’s lijken vaak alsof ze geschilderd zijn. Op de expositie in de Gehoorzaal zullen pinhole-foto’s te zien zijn.

Henk bij de Weg exposeert regelmatig en heeft ook in Frankrijk en België geëxposeerd.

websites:
www.bijdeweg.nl
blogs: http://philosophybytheway.blogspot.nl/
foto’s: https://henkbijdeweg.nl/

Meer informatie: https://www.stichtingparts.nl/category/exposities/

The event is finished.

Datum

06 - 07 aug 2022
Expired!

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

Gehoorzaal
Vijverhof 41, Den Dolder
Categorie

Organisator

P'Arts

Reacties zijn gesloten.