november, 2020

vr27nov09:3016:30Workshop: vind de juiste baandoor anders naar jezelf te kijken09:30 - 16:30 Vonk maakt Vuur

programma

Eendaagse workshop: Vind de juiste baan door anders naar jezelf te kijken

Ontdek wat jij hebt bij te dragen en bepaal welk werk daarbij past
Je doet misschien al jaren hetzelfde werk maar het gaat steeds zwaarder wegen. Het plezier en de energie ontbreken steeds vaker. Of ben jij juist iemand die van de ene naar de andere baan vliegt? Dat doe je omdat je een baan snel saai vindt of je kunt er niet doen wat je werkelijk wilt doen. Maar wat is het dat je wilt doen?

Het antwoord op de ‘wat dan-vraag’
Als je de juiste baan niet kunt vinden dan kan dat een signaal zijn dat je verkeerd aan het kijken bent. Je bent misschien gewend om op rationele wijze naar je werk te kijken. Naar de feiten zoals je opleiding, werkzaamheden en verdiensten. En juist dat werkt nu niet meer. Het is nu tijd om aandacht te besteden aan je gevoelskant, aan hetgeen er binnenin jou leeft. Want daar vind je het antwoord op de ‘wat dan-vraag’.

Waar zit jouw vuur
Tijdens deze workshop gaan we daar aandacht aan besteden. Wat zit er in jou dat jouw vonkje doet ontvlammen. Wat vind jij belangrijk en wat raakt jou. Met welke bijdrage ben jij op deze wereld gezet.
Maar ook gaan we op een andere wijze naar jouw cv en naar jouw gebeurtenissen kijken. Wat is de symboliek van jouw gekozen pad en hetgeen jou is overkomen.
We gaan inzichtelijk maken wat voor jou zo heel gewoon is. Waar jij zelf misschien niet eens bewust van bent. Juist dat is vaak een bijzondere kwaliteit die je moeiteloos kunt inzetten in je werk.

Wat is jouw bijdrage
Zodra jij inzichtelijk hebt wat jij hebt bij te dragen, kun je beter bepalen voor welke werkgever je wilt werken. Maar ook welke werkzaamheden je wilt verrichten. Misschien kun je wel je eigen baan creëren. Als zelfstandige of als werknemer. Met jouw kijk kun je een ander licht op iets laten schijnen waardoor je een werkgever kunt inspireren om het anders te gaan doen.

Eendaagse workshop
Ben jij toe aan een verse blik op jou en jouw werk? Schrijf je dan in voor deze workshop. Het betreft een kleinschalige, eendaagse workshop van maximaal 4 deelnemers. Het deelnemersbedrag is € 150,- dat is inclusief lunch, koffie/thee en tussendoortjes. Bij mooi weer vindt (een gedeelte van) het programma buiten plaats in het bos.

Let wel: Het betreft een basis-workshop. Hoever je deze dag komt hangt af van je eigen ontwikkeling.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl. Vergeet niet de datum van de workshop te vermelden.

Data (9.30 tot 16.30 uur)
Vrijdag 25 september
Vrijdag 16 oktober
Zaterdag 31 oktober
Maandag 9 november

Locatie: Vijverhof 26a in Den Dolder. Vanaf het station is het 15 minuten lopen.

organisator

Vonk maakt Vuur

Reacties zijn gesloten.

X