oktober, 2020

do29okt20:00Volle maan klankschaalmeditatiemeditatie20:00 Carré Gebouw

programma

Overleven en transformatie

In de periode van de jachtmaan(d) maken we ons op voor de winter. In deze periode werd en wordt ook nog wel gejaagd. Zo kunnen de voorraden voor de winter aangevuld worden. Bij volle maan was er genoeg licht om te jagen.

De bladeren zijn zich aan het losmaken van de bomen. De paddenstoelen schieten uit de grond. De natuur is zich aan het opmaken voor de winter. Ze maakt zich klaar om de winter door te komen (te overleven) en ondergaat een transformatie.

Met de volle maan vieren we het moment van transformatie. De energie van de volle maan helpt bij het loslaten.

Welke blaadjes wil jij laten vallen? Wat heb je niet meer nodig? In welke transformatie zit jij?

Deze avond kun je contact maken met de energie van de volle maan. Je kunt je afstemmen op jezelf en kijken wat jij nodig hebt. De trilling van de klankschalen helpt je hierbij.

Op deze avond werken we met klankschalen, tingsha’s, rainsticks, oceandrum en trom. Deze trillingen zijn ontspannend, reinigend, rustgevend en ze kunnen je helpen tot inzicht te komen of een stap te zetten.

In het kader van de corona maatregelen werk ik met een kleine groep waarin de afstand van 1,5 meter aangehouden wordt en volg ik de regels die er op dat moment zijn. Daarom is het ook nodig dat je je aanmeld. Je kunt je aanmelden bij info@odess.nl

Ik (Odile) heet je graag welkom in gebouw Carré, waar mijn praktijk Odess zit. Bij aanmelding krijg je een routebeschrijving. We starten om 20:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. 

De bijdrage is € 15,-

organisator

Reacties zijn gesloten.