Expositie Zomerkunst met gastexposant Rina Van Kilsdonk

Na de zeer succesvolle zomerexposities van vorige jaren exposeren 10 kunstenaars van P’Arts weer tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Welkom iedere zaterdag en zondag van 12-17 uur. Er is ieder weekend een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s en keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen!

De 10 vaste exposanten van P’Arts zijn: Marga Damman, Reint Derksen, Hans Doortmont, Ada de Groot, Elzelien Jansen, Peter de Keijzer, Eric Lugtigheid, Liz van Munster, Clarissa Vis en Annemarie Voets, zie https://www.stichtingparts.nl/kunstenaars/

De gastexposanten zijn: Boudewijn Korsmit (16 en 17 juli), Daan Corstjens (23 en 24 juli), Siona Snel (30 en 31 juli), Henk bij de Weg (6 en 7 augustus), Rina Van Kilsdonk (13 en 14 augustus) en Marianne de Boer (20 en 21 augustus).

Gastexposant 13 en 14 augustus: Rina Van Kilsdonk
Rina genoot haar opleiding op Artibus en via meerdere “masterclasses”.
Zij woont en werkt in Zeist.
Haar schilderijen zijn wisselend figuratief en abstract. Hierbij is acryl in haar werk favoriet, maar gemengde techniek en olieverf worden ook gebruikt.
Het meest gekozen onderwerp is “oude culturen” , waarvoor zij inspiratie opdoet uit boek, film, muziek en reisontmoetingen.
Werk is aanwezig bij bedrijven en particulieren in België, Duitsland, Engeland, Spanje, USA, Zuid-Afrika, Zwitserland en Nederland.

Lid van schildersvereniging De Toets in Zeist, waar zij ook bestuurslid is.
Initiatiefneemster Open Atelierroute Zeist.
Heeft ruim 5 jaar een galerie gehad in Zeist.

Meer informatie: https://www.stichtingparts.nl/category/exposities/

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

13 - 14 aug 2022

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

Gehoorzaal
Vijverhof 41, Den Dolder
Categorie

Organisator

P'Arts

Reacties zijn gesloten.