november, 2021

This is a repeating event

zo28nov12:0016:00Carré Atelier Café12:00 - 16:00 Carré Gebouw

programma

Het Carré Atelier Café is een terugkerend open atelier. Het doel is elkaar ontmoeten, omdat dat is waar verbinding mee begint. Verbinden is een werkwoord, je moet het doen! Het Carré Atelier Café doet dat met behulp van kunst: van schrijven en schilderen tot muziek maken of ernaar luisteren. Doe je iets met kunst of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Carré Atelier Café. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al gevorderd. Drink koffie of thee en ontmoet. Praat met elkaar, schrijf, maak muziek of schilder. Zin om te ont-moeten en even niks te doen maar wel te genieten van kunst en gezelschap? Ook dat mag in het Carré Atelier Café. Iedereen is welkom!

Meedoen
De toegang tot het Carré Atelier Café is gratis
. Voor de versnaperingen (koffie en thee) vragen we een vrijwillige bijdrage, zodat het café ook de volgende maand weer open kan.

Schrijfcafé
Tijdens het Carré Atelier Café kun je van 13.00 tot 15.00 uur deelnemen aan het schrijfcafé. Train je schrijfspier en ontdek je verteltalent. Schrijven is meer dan zomaar een verhaal neerpennen. Er zijn genoeg ingrediënten om je verhaal aantrekkelijker te maken voor je lezer. Het schrijfcafé zet je op het goede spoor. Door je werk aan elkaar voor te lezen doe je inspiratie op en leer je van elkaar. Deelname aan het schrijfcafé kost € 15,-. Direct te voldoen, pinnen is niet mogelijk.

Schildercafé
Ook kun je van 13.00 tot 15.00 uur deelnemen aan het schildercafé. Onder deskundige begeleiding werk je aan je eigen vaardigheden. Het schildercafé is een cursus volgens het principe ‘open atelier’. Je hoeft dus niet elke keer te komen, maar zult merken dat je je sneller ontwikkelt als je regelmatig werkt. Per keer is er plaats voor maximaal zes deelnemers. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Deelname aan het schildercafé kost € 20,- inclusief gebruik van verf en penselen. Direct te voldoen, pinnen is niet mogelijk. Schilderdoeken kun je zelf meenemen of vooraf bestellen. Deze worden dan apart in rekening gebracht.

Waar?
Je vindt het Carré Atelier in het Carré gebouw tegenover het Vijfde Seizoen op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve.

Kosten
De toegang tot het Carré Atelier Café is gratis. Voor de koffie en thee vragen wij een vrijwillige bijdrage. Op die manier zorgen we ervoor dat het Café ook de volgende maand weer open kan.
Wil je deelnemen aan een workshop, dan zijn daar wel kosten aan verbonden. Deelname aan het schrijfcafé kost € 15,-. Deelname aan het schildercafé € 20,-. Direct te voldoen, pinnen is niet mogelijk.

Reacties zijn gesloten.

© Alle rechten voorbehouden. U mag geen content kopiëren van deze site.
X