Herfstdag in Den Dolder

v.l.n.r. Joke L.C. van Beetem, Trudie van Haaster, Odile Oort, Koen en Dees Wilgehof-Sodaar

Geniet op 27 september van kunst en livemuziek op de WA Hoeve

Kom zondag 27 september naar de Herfstdag in het Carré-gebouw op de Willem Arntsz Hoeve. Van 12.00 tot 16.00 uur gaan de deuren open en kun je genieten van kunst, livemuziek en kun je elkaar ontmoeten. Het wordt een gezellige open dag, waar iedereen welkom is.

‘We hebben alvast mooi weer besteld’, zeggen de organisatoren van de Herfstdag. ‘De laatste zondag van elke maand is er sowieso veel te beleven op de Hoeve. Op 27 september is het programma lekker vol’, gaan ze verder. ‘Er zijn drie kunstenaars die hun werk tentoonstellen. Het is de laatste mogelijkheid om de micro-expositie “Tussenruimten” van Trudie van Haaster te bezoeken. In het Carré Atelier kun je het werk van Koen en Dees Wilgehof-Sodaar bekijken en beeldhouwer Joke L.C. van Beetem exposeert buiten.’ 

‘Verder is er het Carré Atelier Café en opent Odess, praktijk voor lichaamsbewustzijn, haar deuren. Odile Oort vertelt je alles over de werking van edelstenen en klankschalen. En er is livemuziek,’ gaan ze verder. ‘Afwisselend kun je luisteren naar accordeon- of pianomuziek. Veel is buiten, dus je kunt ons veilig bezoeken!’, voegen ze toe. ‘Maar er is meer, dus kijk voor het hele programma op www.toevenopdehoeve.nl’

Stadspers 15 september 2020 | auteur: Dees Wilgehof-Sodaar |  foto: Mel Boas

delen is lief!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
X