Mensen van Den Dolder

Rondje Den Dolder voor Mensen van Den Dolder Willem Arntz Hoeve  Mensen van Den Dolder is een project van wilgehof + sodaar

Honderd jaar geleden was er nog amper sprake van een dorp, maar ooit raakten we hier verzeild. Omdat we hier zijn geboren, of omdat ons droomhuis toevallig hier stond. Omdat we hier werken of in behandeling zijn. Allemaal nemen we ons verhaal mee. Zo heeft Den Dolder net zo veel verhalen als het mensen telt.

Mensen van Den Dolder geeft die verhalen een stem en een gezicht, want  Doldenaar bestaat niet. Maar met elkaar vormen we wel één dorp. Met korte interviews en professionele foto’s bouwen we een online dorp. Later zal een selectie uit alle verhalen ook in boekvorm verschijnen. 

mensenvandendolder.nl

delen is lief!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
X