Filmhuis Den Dollywood

Filmhuis Den Dollywood is eind 2017 opgericht op initiatief van Stichting WAardevol uit de behoefte om meer activiteiten op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve te organiseren. Het prachtige monumentale hoofdgebouw op het terrein leent zich perfect voor filmvoorstellingen dus het idee om een filmhuis te openen was snel geboren!

Organisatie

De organisatie van Den Dollywood is volledig in handen van vrijwilligers. Met onze filmvoorstellingen richten we ons op een breed publiek, omdat we er voor iedere inwoner van Den Dolder en de gemeente Zeist willen zijn. Na een succesvol eerste seizoen hebben we in zomer van 2018 onze bioscoopzaal grondig opgeknapt. De belangrijkste verbetering daarbij zijn de officiële stoelen van rood pluche voor het echte bioscoopgevoel. 

dendollywood.nl