Odess

Onze ziel heeft het lichaam nodig om zich te uiten. Lichaam, geest en ziel zijn niet te scheiden van elkaar en hebben elkaar nodig in het functioneren en ontwikkelen. Via het lichaam kom je in contact met je zielsenergie.

Problemen en/of ziekten kun je zien als aanwijzingen die de ziel via het lichaam geeft om dingen eens anders te bekijken of dingen anders te gaan doen. Kortom een ziekte of een probleem is een kans om jeZelf verder te ont-wikkelen.

De lichaamsbehandelingen zijn gericht op de verdere ontwikkeling van lichaam, geest en ziel.

Je bent van harte welkom in de praktijk voor behandeling en ook voor het volgen van een workshop of ervaren van klankschaalmeditatie. In de agenda kun je zien welke activiteiten er staan gepland.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten via de mail. Stuur me dan even een berichtje.

Hartelijke groet,

Odile

www.odess.nl