Dans als Samenspel: hoe maken we contact?

Door choreograaf en kunstenaar Amparo González Sola

De komende maanden werkt de choreograaf en danser Amparo González Sola in Het Vijfde Seizoen. Het Vijfde Seizoen is een kunstenaarsverblijf op het terrein van Altrecht in Den Dolder waar elke drie maanden een andere kunstenaar werkt. 

Amparo González Sola organiseert dansworkshops. In haar werk moedigt ze ons aan om dans te zien als een oefening om contact te maken met anderen. Het doel is om tussen ons een ruimte te creëren terwijl we naar elkaar luisteren. Amparo: “In Den Dolder werk ik met cliënten en therapeuten en ontwikkel ik het idee van ‘dans als relationele praktijk’. Door heel eenvoudige oefeningen wil ik dat deelnemers een relatie ervaren – die ik ‘wederkerigheid’ noem – waarin we bewegen en bewogen worden, beïnvloeden en beïnvloed worden, actief zijn en tegelijkertijd ontvankelijk. Komende maanden wil zij haar deelnemersgroep uitbreiden en nodigt u uit om mee te doen! 

Schrijf u nu in voor één van de gratis workshops op 1, 22, 29 November of 6 December door een mailtje te sturen.

De workshops worden gegeven tussen 11.00 – 12.30 u. Iedereen is welkom, danservaring is niet nodig! 

Het Vijfde Seizoen, Dolderseweg 164, Den Dolder. Vanaf de hoofdingang van de instelling gaat u rechtdoor en volgt u de borden Het Vijfde Seizoen. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving: http://www.vijfde-seizoen.nl/nl/contact  

Meer informatie? Kijk op: https://amparogonzalezsola.com  / https://www.residentiesinutrecht.nl/residentie/amparo-gonzalez-sola/