Het doek valt

Het doek valt voor het Carré Atelier. Het is over en uit. Vanaf 4 mei gaat het Carré gebouw een andere invulling krijgen.

“Toen wij vier jaar geleden het atelier huurden, wisten we dat het zomaar over kon zijn. Toch komt de tijding wel even binnen”, zeggen initiatiefnemers Koen en Dees Wilgehof-Sodaar. 

“Het Carré Atelier was niet alleen de plek waar wij onze kunstprojecten vormgaven. Het was ook een plek waar veel andere kunstenaars, musici, wereldverbeteraars en dorpsgenoten inspiratie vonden, samenwerking en verbinding zochten, of projecten uit konden proberen”, vervolgt Dees.

Dat is nu voorbij. Maar niet voordat er op zondag 24 april nog eenmaal een open Carré Atelier Café gehouden wordt. Iedereen is welkom tussen 12.00 – 16.00 uur.

“Het atelier mag dan voor dit moment over zijn, wij zijn het niet! We lopen over van de ideeën en nieuwe plannen voor de toekomst. Dus zitten we niet bij de pakken neer en gaan door! Ruim drie, bijna vier jaar hebben wij mogen genieten van deze inspirerende en wonderschone plek. Het is nu kennelijk tijd voor iets anders, dat is even wennen.” vult Koen aan. “We trekken deze deur misschien definitief achter ons dicht, maar nemen mee wat de deuren van ons het atelier opende: verbinding zoeken. Dat houden we vast en blijft de opdracht”, besluit Dees.

delen is lief!