Bouwen aan de toekomst

Vanaf 20 september wordt de vernieuwing op de Hoeve steeds meer zichtbaar. Dan begint BPD met het slopen van Paviljoen Jeltje, het deels al ingestorte Sociaal Cultureel Centrum bij het Theehuis en de oude Grootkeuken achteraan het terrein. Deze panden zijn zo vervallen dat ze gevaar opleveren en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
 
De Vleermuistoren
Ook aan de gezondheid van mens en dier is gedacht. Alle panden zijn gecontroleerd op asbest die veilig moet worden verwijderd en er zijn in samenspraak met een ecoloog verschillende maatregelen genomen om flora en fauna te beschermen. Zo is het bestaande gebouwtje naast het Ketelhuis al ingericht als alternatieve (winter)verblijfplaats voor vleermuizen. Het wordt nu al De Vleermuistoren genoemd!
 
Mogelijk overlast
De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Dusseldorp en zullen ongeveer twaalf weken in beslag nemen. In die tijd zal het dus drukker zijn op de middenas, omdat er vrachtwagens en ander materieel via de Vijverhof naar de slooplocaties rijden. En zoals dat gaat: slopen is niet geruisloos. Je kunt de aannemer bereiken via telefoonnummer: 0544 488 488
 
Bouwapp
Via de BouwApp kun je rechtstreeks contact opnemen met BPD. Je vindt er ook meer informatie over het project en hoeft je niet te registreren. In de bewonersbrief staat en QR-code om de app te downloaden. Als je dat gedaan hebt neem je de volgende stappen om het project te vinden:
 
Ga naar ‘zoek project’
  • Zoek op “Bosch & Hei – Den Dolder”
  • Selecteer project
  • Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’
 
Meer informatie: https://www.bosch-hei.nl

delen is lief!